Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Онлайн Power Point Професионална

1 month ago Училище и Курсове Варна   40 прегледа

210 лв

  • onlain-power-point-big-0
Цена: 210 лв

PowerPoint 2013 е програма за презентации, която ви позволява да ги създавате чрез динамични слайдове. Начинът, по който се визуализират слайдовете се нарича Слайдшоу, което включва в себе си анимации, дикторски текст, изображения, видеа и още много. - https://astoria-academy.com/course/power-point-2013/

           

            Цена: 210 лева

           

Microsoft Power Point е програма за създаване на презентации с впечатляващо оформление. Тази версия на програмата позволява дори създаването на галерии и обработката на снимки, като има някои подобни на Фотошоп функции. В нашия онлайн курс по Power Point  ще научите много от възможностите на програмата. Например, ще разберете как да направите всеки слайд от Вашата презентация чрез използването на различни инструменти, как да добавите мултимедия – анимации, аудио, видео и всичко, което Ви е необходимо.

Power Point 2013 се използва от фирми, преподаватели, студенти и др. От Microsoft Office 2003, Microsoft започват да го усъвършенстват, като вече го има в почти всеки офис пакет. Започват да го наричат Microsoft Office PowerPoint, вместо Microsoft PowerPoint. Като част от Microsoft Office, PowerPoint е най-използваната програма в света за презентации.

           

Кратко съдържание на Онлайн курс по Power Point 2013

·         29 урока по Power Point, представящи компонентите на програмата по интересен, вълнуващ и интуитивен начин;

·         Възможност за упражняване на наученото, с помощта на допълнителни интерактивни упражнения;

·         60 дни (2 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения;

·         Възможност за комуникация с преподавател, в случаи на затруднения

·         Получаване на сертификат за усвоените знания след успешно полагане на изпит в края на обучението.

Курсът е подходящ за: търговски служители, мениджъри по продажбите, специалисти по рекламата, преподаватели, студенти. И за всички, които използват презентации в професионалната си дейност и искат нагледно да представят своите идеи, проекти, продукти и услуги.

            За повече информация и записване може да ни потърсите на телефон 0890320053