Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Фугиране и префугиране на плочки в баня и тоалетна Професионална

3 months ago Услуги, Сервиз и Бизнес София   62 прегледа

-- лв

  • fugirane-i-prefugirane-na-plocki-v-banya-i-toaletna-big-0
Цена: -- лв По договаряне

лочките на пода и стените в банята всъщност са хидроизолация на пода и стените в банята. Фугите между плочките са уплътнени със смес наречена фугин, която е влагонепроницаема и еластична за да обира линеиното разширение при колебания в температурите.Фугата трябва да е достатъчно еластична, здрава и влаго изолационна. Обаче при продължителна експлоатация и употреба на банята фугите се изронват и се отварят пукнатини и пробойни през коитo прониква влага и дори вода, влязлата вода под плочките не може да се разсее през самите плочки и попива само и единствено надолу в строителните материали.
Прониква вода и така се получава скрит теч които избива при съседи или по вашите стени, подови повърхности – паркети и мокети, както и врати.
За да отстраните проблема трябва да премахнете старата напукана фуга и да се фугира наново, като преди това се почиства добре. За да махнете старата фуга обаче трябват професионален опит, търпение и много труд. Въпреки напуканата стара фуга премахването и е цяло приключение. След премахването идва почистването с прахосмукачка и избърсването на фугите и цялaтa баня с мокър пaрцал. Едва тогава започва повторното фугиране.
Гаранция 12 месеца.