Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Счетоводни услуги Професионална

3 months ago Услуги, Сервиз и Бизнес София   74 прегледа

60 лв

  • img
Цена: 60 лв

Счетоводни услуги за нови клиенти - промоционални предложения!

 

Счетоводна къща НД АКАУНТИНГ ЕООД предлага висококачествено и гъвкаво счетоводно обслужване. Компанията използва високо технологична компютърна база и модерни софтуерни програми. Взаимодействаме успешно с държавната администрация, съобразявайки се с динамичнo променящата се нормативна база. Едновременно с това съгласуваме нашата работа с индивидуалните изисквания нa всеки клиент.Клиентите са важни за нас и затова винаги реагираме на техните проблеми бързо, адекватно и компетентно.

НД АКАУНТИНГ предлага професионални счетоводни и данъчни консултантски услуги във всички области, свързани с финансово-счетоводните процеси в една организация – счетоводство, финансово и данъчно консултиране, труд и работна заплата на служители и управленския екип.

 

Безплатно годишно счетоводно и приключване на всички нови клиенти, при сключване на договор за счетоводство и счетоводни услуги за срок от една или повече години.

Отстъпки от 5% и 10% при авансово заплащане на дължимите суми за счетоводни услуги за съответно 6 или 12 месеца.

 

Предлагаме и дистанционно/онлайн счетоводно обслужване. Обмяната на документи и информация се извършва чрез изпращане на сканираните оригинали документи до нас по имейл, вайбър или скайп или с избран от вас куриер. Имате възможност за непрекъсната комуникация по телефон.