Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Сугестопедия: курсове по Турски език Професионална

4 weeks ago Училище и Курсове Варна   29 прегледа

-- лв

  • sugestopediya-kursove-po-turski-ezik-big-0
Цена: -- лв По договаряне

 

Основното ниво на обучение в провежданите от Езиков Център Асториа Груп сугестопедични курсове по Турски език, включва набор от лексикални и граматически единици, които биха били полезни за един човек в началото на развитието му в новия език. Част от темите през които се преминава по време на обучението по Турски език чрез сугестопедия, са запознанство с нови хора – представяне, описване на външен вид и предпочитания, лични интереси, свободно време и хоби, пътуване, посещение на забележителности, пазаруване, облекло, поръчка в ресторант, резервация в хотел или закупуване на билети и мн.др. Изучават се хорариум от 2000 основни лексикални и граматически единици, които по време на своя сугестопедичен курс по Турски език ще научите с лекота и дългосрочно.

Погледнато граматически, се разработват основните за езика конструкции, като се активират най-употребяваните за нивото; Работи се по частите на речта и на изречението, като не се обръща специално внимание на теоретичните им названия, а по-скоро се активират спонтанно в речта и в игрите.

Обучението представлява упражнения по четирите основни умения при усвояване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Всяко ниво стартира със спецификата на произношението и граматиката, като цели разширяване на активния речников запас.

 

Учебен център „Асториа Груп“ извършва обучение както на възрастни, така и на деца и ученици, от абсолютно начинаещи до сертификатни нива. Организираме курсове по Общ Турски, Бизнес турски, Турски в хотелиерството и ресторантьорството.

 

Всички курсове се провеждат в три възможни форми групово обучение, индивидуална форма или комбиниран курс.

 Можете да заявите Вашето желание за обучение чрез контактна форма или на посочените телефони 0890 320 053