Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Ремонти по електроинсталации от опитен ел техник. Електро услуги 24/7 Професионална

4 months ago Услуги, Сервиз и Бизнес София   110 прегледа

-- лв

  • remonti-po-elektroinstalacii-ot-opiten-el-texnik-elektro-uslugi-247-big-0
Цена: -- лв По договаряне

 Електрическата инсталация е мрежа от кабели, проводници, табла и апаратура, която снабдява с електрическа енергия дадена сграда или обект. Електроинсталациите се делят основно на два вида: слаботокова електроинсталация и силнотокова електроинсталация, която е известна повече като силова електроинсталация. В зависимост от вида на конкретната ел инсталация се използват различни електрически кабели, връзки, автоматика и защити. Самата ел инсталация е сложна система от проводници и защитна апаратура, която има за цел да защитава електрическите кабели, уредите захранени от дадената инсталация и хората работещи с тях. Ние предлагаме ремонт на електрически инсталации за София от професионални ел техници.

Фирмата разполага с опитни електротехници за диагностика на проблеми и аварии по електроинсталации, както и ремонт на електроинсталации. Предлагаме също изграждане на слаботокови и силови електроинсталации, осветителни електроинсталации, гръмоотводни и заземителни ел.инсталации и сервизната им поддръжка.

 Разполагаме с денонощни аварийни екипи от електротехници за територията на София. При нас може да поръчате подмяна на електрическо табло, смяна на автоматични предпазители, доставка и монтаж на електромер, монтаж на тарифен часовник, смяна на стълбищен автомат, преработка на стълбищно осветление с датчици за движение, ремонт на стълбищно осветление, монтаж и ремонт на бойлери, печки, котлони и абсорбатори.