Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Професионален сервиз - доставка, монтаж и ремонт на бойлери Частна

1 month ago Услуги, Сервиз и Бизнес София   34 прегледа

-- лв

  • profesionalen-serviz-dostavka-montaz-i-remont-na-boileri-big-0
Цена: -- лв По договаряне

Професионалните ел. техници на фирма Елвидом ООД София ремонтират и поставят бойлери на всички известни български и световни марки обемни и проточни бойлери за баня, както и кухненски бойлери. Сервиз за бойлери Елвидом извършва монтаж и ремонт на комбинирани електрически бойлери с една или повече серпентини от марките: Матев, Шишков, Елдом, Теси, Дипломат, Фламина, Gorenje, Stiebel, Атлантик, Татрамат, Бош, Термомакс, Сънсистемс и Тедан. Сервиз за монтаж и ремонт на бойлери на място Елвидом ООД доставя, монтира и ремонтира най-предпочитаните и търсени бойлери на българския пазар.


За да функционира максимално ефективно един бойлер, той трябва да бъде свързан правилно и с водопроводната, и с електрическата мрежа. Виждали сме хоризонтален бойлер монтиран вертикално и обратното, както и бойлери с разменен вход и изход на водите топла-на студена и студена на топла вода. Заземяването или зануляването на бойлера е задължително итова го знае всеки електротехник с 4та група за електробезопасност. Свързването на бойлера към водопровад и свързването на бойлера към електрическата инсталация не е шега и не бива да се подминава с пренебрежение. Не позволявайте бойлера ви да се монтира и свързва от незнаещи и неможещи лица, а само от специализирани и оторизирани сервиза за свързване на бойлери.

Внимание: грешки при монтажа на бойлера към стената, неправилно свързване на бойлера към водопровад, липса на възвратен клапан, както и необезопасен електрически бойлер могат да бъдат много опасни и да имат сериозни последствия! Винаги свързвайте бойлера според инструкциите на продавача и производителя.

Нашата компания е една от много малкото в България, които предлагат ВиК и Ел услуги в едно. Извършваме професинолен монтаж на бойлер с гаранция от 84 месеца за София и страната.