Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Професионален курс Маникюр, педикюр и ноктопластика Професионална

3 months ago Училище и Курсове София   60 прегледа

-- лв

  • profesionalen-kurs-manikyur-pedikyur-i-noktoplastika-big-0
  • profesionalen-kurs-manikyur-pedikyur-i-noktoplastika-big-1
Цена: -- лв

СОФИЯ, КЪРДЖАЛИ, ПЕРНИК, ХАСКОВО, БУРГАС, ВАРНА, СВИЩОВ, СИЛИСТРА, СТАРА ЗАГОРА, ВЕЛИКО ТЪРНОВО, ШУМЕН, ДОБРИЧ, СЛИВЕН, ВРАЦА, БЛАГОЕВГРАД

ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА

Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма.

Сертификат: Курсистите получават лицензиран държавен документ за професионална квалификация по образец на МОН с международна валидност, заедно с безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа. 

Лицата придобили втора степен на професионална квалификация по професията „Маникюрист-педикюрист“ могат да заемат следните длъжности от единична група 5142: 5142-2003 Маникюрист, 5142-2004 Педикюрист, както и други длъжности, включени при актуализиране на НКПД.

Практика в реална работна среда – козметичен салон.

Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност.

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия 2016121307.

Информация за начало на курсовете, записване и други подробности потърсете на тел.: 0884270104, 0879869849, 0888871393, както и на e-mail адрес: или посетете сайта ниhttps://cpodm.eu