Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Продават се две къщи в един двор на село Садина Професионална

4 months ago Недвижими имоти Попово   62 прегледа

60,000 лв

  • prodavat-se-dve-kshhi-v-edin-dvor-na-selo-sadina-big-0
  • prodavat-se-dve-kshhi-v-edin-dvor-na-selo-sadina-big-1
  • prodavat-se-dve-kshhi-v-edin-dvor-na-selo-sadina-big-2
Цена: 60,000 лв

Агенция за недвижими имоти Няма проблеми ЕООД продава две къщи в един двор на село Садина.

Къща 1.: Тази къща беше наскоро реновирана. 1-ви етаж - сутерен, със стая и вътрешни стълби. 2-ри етаж - 3 стаи, магазин и коридор. Има покрита тераса, където е хубаво да останете в горещ летен ден / вечер. Чрез стълбите можете да стигнете до градината, която е изцяло затворена от стена отпред и отляво, за да осигурите уединение. От дясната и задната страна градината е оградена с телена ограда за безопасност. Електрическата система и ВиК са подновени. Водопровод за пералня. Налични сателитна и интернет връзка; РЗП на къщата: 60 кв.м. ок; Размер на парцела: приблизително 1 220 кв.м.

Къща 2.: Тази къща се намира в тиха част на село Садина и не много далеч от центъра. Идеален за хора, които харесват предизвикателството на друга държава и възможността да го наемат по-късно. Селото е само на 15 км от двата града Попово и Разград. Тиха двуетажна българска къща с гледка към планината и на пешеходно разстояние от селски магазини, кафенета и барове.

1-ви етаж: изграден изцяло от камък, голяма стая и две по-малки стаи.

Втори етаж: коридор, четири спални и магазин. Голямо таванско помещение: може да се използва като голям магазин. Можете да поставите голям плъзгащ се прозорец отзад и вътрешен двор, за да се насладите на спокойствието и гледката в топла лятна вечер.

Пред къщата има паркинг. Покривът на къщата беше наскоро ремонтиран.

Допълнителни детайли

Квадратура 120
Стаи > 10
Вид имот Къща