Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Превод на уеб сайтове Професионална

4 months ago Училище и Курсове Варна   79 прегледа

-- лв

  • prevod-na-ueb-saitove-big-0
Цена: -- лв По договаряне

 

Учебен център Асториа Груп извършва превод на уеб сайт от английски език на  немскифренскииспанскииталианскируски; гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски, македонски, чешки, словашки, полски, унгарски и португалски, холандски, шведски, датски, молдовски, латвийски, арабскикитайскияпонски, иврит, хинди; както и превод от посочените езици на английски.

За да сте сигурни, че Вашите послания са ясни и разбираеми във всяка точка на света, имате нужда  от партньор, който може да координира глобално Вашия превод от английски език на български или от български на английски език и неговата оптимизация. Едно от основните предимства на вашия уеб сайт е, че може да представлява фирмата ви и вашите продукти в различни държави и пазари едновременно. Това, което трябва да направите, е да преведете сайта на съответния език, който се говори от таргетираната от вас целева група. В същото време той трябва да съответства на изискванията за SEO оптимизацията, ориентирана към търсещите машини. Другият важен пункт е локализацията на преводния език.

Заданието в много случаи е изключително многопланово и сложно. Представлява по-голяма организационна задача, за изпълнението на която трябва да се вземат предвид много различни аспекти.
В работата по проекта често си сътрудничат експерти от различни области:

  • seo-специалисти;
  • програмисти;
  • копирайтъри;
  • преводачи

За повече информация, свържете се с нас - 0890 320 053.