Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Преводи на автобиография и мотивационно писмо Професионална

3 weeks ago Училище и Курсове Варна   20 прегледа

-- лв

  • prevodi-na-avtobiografiya-i-motivacionno-pismo-big-0
Цена: -- лв По договаряне

 

Учебен Център Асториа Груп предлага изработка на мотивационно писмо и автобиография на английски език. Мотивационното писмо не е npeчкa, a една добра възможност да „спечелите“ работодателя на ваша страна. Често именно то е решаващо при избора кoй кандидат да бъде покaнeн на интервю. Мотивационното писмо цели да убеди работодателя, че притежавате необходимите качества и умения и имате желание и готовност да заемете длъжността, за която кандидатствате. Едно добре обосновано мотивационно писмо може да компенcupa някou слаби страни в автобиографията ви – недостатъчен трудов опит, липса на диплома за дадени умения - https://astoria-academy.com/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4-%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B3/#1444217202135-78bdcaab-f8b1

Защо трябва да предоставяме отлично написани мотивационно писмо и автобиография?

  • За да посочите конкретни примери за вашите умения и опит – къде и кога са придобити и използвани и как се отнасяте към конкретната длъжност, за която кандидатствате
  • За да подчертаете вашите силни страни и това, което можете да допринесете за бъдещия успех на фирмата.
  • За да включите допълнителна информация, която не присъства в автобиографията ви.
  • За да обосновете желанието и мотивацията си за работа в конкретната фирма.
  • За да се отличите от другите кандидати и да „грабнете“ вниманието на работодателя, за да ви покани на интервю.

 

Българският език, макар и по-малко разпространен е изключително търсен в редица ситуации – размяната на важни документи между контрагенти; комуникация на работно ниво между колеги, кандидатстване за работа, университет и други.

Използването на машинния превод в подобен случай не просто би довел до граматични, но и до смислови грешки. Съветваме Ви да възложите своя превод от английски език на немскифренскииспанскииталианскируски; гръцки, турски, румънски, сръбски, хърватски, македонски, чешки, словашки, полски, унгарски и португалски, холандски, шведски, датски, молдовски, латвийски, арабскикитайскияпонски, иврит, хинди; както и превод от посочените езици на английски. на професионалиси, които в максимално кратки срокове ще извършат заданието без значение колко трудно е то. Ние гарантираме именно качество и бързина на превод.

Можете да заявите Вашето желание за превод от английски език или превод на английски език чрез контактна форма или на посочените телефони 0890  320 053.