Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Подготoвкa за изпит по Немски Език - ZDfB и TestDaF, Алфабет Пловдив. Професионална

2 months ago Училище и Курсове Пловдив   31 прегледа

-- лв

  • podgotovka-za-izpit-po-nemski-ezik-zdfb-i-testdaf-alfabet-plovdiv-big-0
Цена: -- лв По договаряне


Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ Ви предлага подготoвкa за изпит по Немски Език - ZDfB и TestDaF, в продължителност от 80 уч.ч за ниво.

Притежаването на определен сертификат обикновено се изисква за работа или кандидатстване в чужбина. И при двата случая, притежаването на официален държавен документ, който удостоверява владеене на определен език, е плюс към всяко CV. Повечето от сертификатните изпити са свързани и с отлични познания по езика, като всъщност знанието е най-големия плюс, който притежател на даден сертификат може да извлече.
В процеса на обучение се използват най-актуалните учебни помагала, а също и съвременни методи, развиващи четирите основни езикови умения: четене, писане, слушане с разбиране и говорене.
Предлаганите от Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ графици на посещение са максимално гъвкави и съобразени с предпочитанията и личните ангажименти на курсистите. Организираме сутрешни, следобедни, вечерни и съботно-неделни курсове, а за най-ангажираните сме предвидили онлайн интерактивно обучение.
Начините на заплащане са съобразени максимално с възможностите на курсистите, като Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ предлага и опция за разсрочено заплащане, без никакво оскъпяване.

Заявете Вашето обучение на:
Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ

гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов 15
тел.: 0895622474; 0887388566; 032/627762

mail: / сайт: http://alfabet.bg