Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Подготовка за ДЗИ по Английски Език за Ученици, Пловдив. Учете с АлфаБет! Професионална

1 month ago Училище и Курсове Пловдив   25 прегледа

-- лв

  • podgotovka-za-dzi-po-angliiski-ezik-za-ucenici-plovdiv-ucete-s-alfabet-big-0
Цена: -- лв По договаряне

Курсът за подготовка за полагане на ДЗИ (матура) по Английски език цели да даде на нашите ученици възможно най-пълната подготовка, с която те да успеят да получат и своя заслужен висок резултат. Нивото, на което се провежда матурата, е Б2 според ОЕЕР (Общоевропейска езикова рамка). В този смисъл обучението е насочено към граматическа и лексикална подготовка на писмените изяви на учениците на това високо равнище. Опитът и високият професионализъм на преподавателите подпомагат постигането на тази значима цел.
Резултатите от матура по западен език могат да се използват за вход в някои от най-търсените специалности на българските университети, което превръща нашата работа в особено важна стъпка по пътя към висшето образование на учениците от 11 и 12 клас.
Курсът за матура е организиран в 100 уч.ч.
Курсът представлява подробен преглед на граматичния материал на ниво Б2 в рамките на първия учебен срок с предвидени упражнения, тестове и практически задачи.
В рамките на втория учебен срок работата е фокусирана върху решаване на конкретни изпитни формати с подробни разяснения на особеностите на типовете задачи, тренинги, контролирана работа съвместно с учителя и самостоятелна работа. Специален акцент в подготовката е създаването на собствен текст / писането на есе като последна част от изпитния формат, която формира 35% от оценката и трябва да бъде овладяна възможно най-добре.
Обучението се провежда в дух на приятелство и взаимно доверие и уважение.

За информация и записване, заповядайте при нас:
Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ
гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов 15
тел.: 0895622474; 0887388566; 032/627762
mail: / сайт: http://alfabet.bg