Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Откриване на теч от тераси в София Професионална

3 months ago Услуги, Сервиз и Бизнес София   53 прегледа

-- лв

  • otkrivane-na-tec-ot-terasi-v-sofiya-big-0
Цена: -- лв По договаряне

 При дъжд, там където е нарушено покритието на терасата, влиза вода, натрупва се влага, която избива по стените, мазилката подпухва и започва да се руши, а долният имот може да протече дори и по тавана и то доста далеч от терасата.

 При теч от тераса откриването се извършва без къртене. Използват се специализирани в откриването и локализирването на течове термокамери (тормографски камери), както и съпътстващи уреди и влагомери за потвърждаване на диагностиката на теча.

 Ние разполагаме с професионална термографска камера Flir, както и много други съъпъстващи уреди помагащи при откриването на теча. Това са влагомери и датчици на различен принцип за различни нужди от измерване на влага, температура, въздух и дебелина на материалите.

 Новите и модерни технологии създават термалното изображение, което може да открие пътя на влагата и водата, като по този начин ни води до източника на проблема. Термографските камери са много като модели и марки с много различни показатели и функции. Термографските камери са с различна форма за различни приложения. Марката на термокамерата, формата на термокамерата, цвета на термокамерата и големината на монитора нямат отношение по откриване на течове. Единственото от значение за откриване на теч е парамеетрите на камерата и специалистът термограф.