Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Осветление София - смяна и монтаж на осветителни тела Професионална

3 months ago Услуги, Сервиз и Бизнес София   95 прегледа

-- лв

  • osvetlenie-sofiya-smyana-i-montaz-na-osvetitelni-tela-big-0
  • osvetlenie-sofiya-smyana-i-montaz-na-osvetitelni-tela-big-1
Цена: -- лв По договаряне

Елвидом ООД е фирма с дългогодишен опит в монтажа и избора на осветлени тела. При изграждането на осветление, без значение в какъв тип сграда е осветлението (промишлена, административна или жилищна). При изграждане и поддръжка на осветителни инсталации има норми на осветеност които трябва да бъдат спазени стриктно. Осветеноста физична величина, характеризираща отношението между светлинният поток насочен към дадена равнина и площа на тази равнина. Единицата за осветеност се нарича лукс - lx. Съществуват уреди за замермане на осветеност и се наричат луксметър. Осветеността е важна, не само при офиси и производствени помещения, а и в домашни условия. При неправилна осветеност и тип на светлината се получава прекомерно натоварване на очите, което от своя страна води до главоболие и дори увреждане на зрението.

Осветление - монтаж на осветителни тела за София и района

Когато се избира даден вид осветление се ползват специализирани таблици с помощта, на които се определя на даденото помещение нужният тип осветление и самата осветеност. За изчисляването на това се вземат предвид и други фактори, като височина, запрашеност и продължителност на ползване, тип на дейността, честота на използване, както много други фактори.

Много е неприятно да се влезе в помещение, в което не е изчислена осветеността спрямо предназначението. Това вреди и на здравето на окото и на самото възприятие, а от там води до бърза изморяемост и липса на концентриране.