Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Онлайн Подготовка за сертификатен изпит DELE B1/B2 Професионална

1 month ago Училище и Курсове Варна   33 прегледа

90 лв

  • onlain-podgotovka-za-sertifikaten-izpit-dele-b1b2-big-0
Цена: 90 лв

 

Онлайн курс Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2 от Езиков Център Асториа Груп. https://astoria-academy.com/course/%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%ba%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%b8%d1%84%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82-dele-b1b2/#component=course
Научете нов език, заредете се с увереност и нови знания! Станете част от курсистите на нашата платформа за онлайн езиково обучение.

Всеки курсист записал се на онлайн курс Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2, има възможността да се запознае отблизо с испанската реч, да изгради умения да води в свободен текст разговори на испански език и да пребори езиковата си бариера. Всеки курс по Испански език в зависимост от нивото на обучение е създаден по интерактивен метод, който дава възможност да се изучава езика удобно и лесно разбираемо, като сами планирате времето си за посещение и в същото време имате комуникация с преподавател. Във всеки курс по испански език онлайн сме разгледали реални задачи от изпити DELE, критерии за оценяване, както и съвети за постигане на възможно най-висок резултат.

           

Цена: 90 лева

Уроците в онлайн обувчението Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2 съдържат различни изображения, аудио записи и видеа, които пресъздават реални ситуации по време на изпит DELE. Всеки курсист избрал да се подготви с предлагания от Езиков Център Асториа Груп онлайн курс Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2 има възможността да упражнява своите знания, като специално сме подготвили допълнителни упражнения със задачи.

Знанието ни прави по мотивирани и готови да покоряваме нови върхове. Направете правилният избор и станете част от нашето онлайн обучение Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2. Предлагаме Ви възможността  да бъдете още една крачка пред останалите.

По време на Вашия курс Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2 плавно и постепенно ще затвърждавате ключови граматични и лексикални правила, ще научите много нови думи, ще развиете основни комуникативни умения. Също така ще вникнете в дълбочина в изискванията за явяване и успешно полагане на изпит DELE

Какво представлява DELE?

Дипломите по испански като чужд език – Los  Diplomas de Español como Lengua Extranjera (DELE) са официални акредитативни документи за нивото на езикова компетентност и владеене на испански език. Институт Сервантес ги издава от името на Министерството на образованието и науката на Испания. Международно признати, те се радват на огромен престиж не само сред държавните и частните образователни институции, но и в бизнес средите. В своя полза разполагат и с плюса, че нямат срок на годност – за цял живот са!

Дипломата по испански език (средно нивоDELE B1 и DELE B2 удостоверява езиковата компетентност, достатъчна за свободно общуване в обичайни ситуации от всекидневния живот, които не изискват специализирано използване на езика.

Кратко съдържание на „Подготовка за сертификатен изпит DELE – B1/B2“

• 8 секции, разглеждащи същността и изискванията на сертификатен изпит DELE – B1/B2  по интересен и интуитивен начин;
• 44 урока, съдържащи компонентите на сертификатен изпит DELE – B1/B2;
• Възможност за упражняване на наученото с помощта допълнителни интерактивни упражнения;
• 60 дни (2 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения;
• Знанията, необходими за получаване на сертификат за покритото езиково ниво след успешно полагане на сертификатен изпит DELE – B1/B2.

 

            За повече информация и записване може да ни потърсите на телефон 0890320053