Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Онлайн курс по Word 2013 Професионална

2 weeks ago Училище и Курсове Варна   14 прегледа

210 лв

  • onlain-kurs-po-word-2013-big-0
Цена: 210 лв

 

Предлаганият от нас онлайн курс по Word 2013 включва в себе си цялостната употреба на програмата. Използваме модулите за текстообработка, за създаване, редактиране и печат на различни по вид текстове, молби, предложения, информационни рекламни материали, доклади, реферати и много други. Целите на нашия онлайн курс по Word са да можем да изразим ясно идеите си като използваме различни функции с цел подчертаване на главната информация в документите. - https://astoria-academy.com/course/word-2013/

           

            Цена: 210 лева

           

Кратко описание на Онлайн курс по Word 2013

·         Лесно четенеВ режим за четене текстът автоматично се попълва в колони за по-лесно четене от екрана. А по-малкото менюта – само инструментите, които подобряват четенето – Ви позволяват да се съсредоточите върху съдържанието.

·         Лесно писанеПознатата програма Word Ви позволява бързо и лесно да създавате, редактирате и споделяте документи. Повечето хора могат да отварят и да работят с документи в Word. Това е най-популярната текстообработваща програма в света.

·         ПрофесионализъмПридайте на документите си професионален облик – подравнете графиките, снимките, видеото и диаграмите с текста. Удобните водачи за подравняване изскачат на мястото си, когато се нуждаете от тях, и изчезват, когато приключите. Оформления на живо на компютъра и таблета Ви позволяват да плъзнете снимка, видео или фигура там, където искате, а текстът се преоформя пред очите Ви.

·         Работа с PDF файловеЕто един начин за спестяване на време, който много ще харесате: отворете PDF файл в настолната версия на Word и ще можете да редактирате съдържание, като например абзаци, списъци и таблици, все едно сте ги създавали в Word.

 

Кратко съдържание на Онлайн обучение по Word 2013

·         28 модула по Word, представящи компонентите на програмата по интересен, вълнуващ и интуитивен начин;

·         Възможност за упражняване на наученото, с помощта на допълнителни интерактивни упражнения;

·         60 дни (2 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения;

·         Възможност за комуникация с преподавател, в случаи на затруднения

·         Издаване на поименен сертификат за преминато обучение, след успешно полагане на изпит в края на курса.

 

За повече информация и записване може да ни потърсите на телефон 0890320053