Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Напълно подновена къща до борова гора и река с много овошки Частна

2 months ago Недвижими имоти Кюстендил   11 прегледа

22,000 лв

  • naplno-podnovena-kshha-do-borova-gora-i-reka-s-mnogo-ovoski-big-0
  • naplno-podnovena-kshha-do-borova-gora-i-reka-s-mnogo-ovoski-big-1
  • naplno-podnovena-kshha-do-borova-gora-i-reka-s-mnogo-ovoski-big-2
Цена: 22,000 лв

Продава се имот с обща площ 925 кв м, от които къща на два етажа (разгърната площ 64 кв м плюс тераса от 6 кв м) и навеси (20 кв м). Приземният етаж е с каменни стени, а горният е от смесени материали: дърво, кирпич и тухли. Изолацията на стените и пода след основен ремонт осигуряват прохлада през горещите дни, а през зимата стаите се затоплят бързо и задълго. Водопроводната и електрическата инсталация бяха сменени преди шест години.

На приземния етаж има две помещения: кухня (под с теракота) и мазе (под балатум). Горният етаж е зает от две самостоятелни спални (под с ламиниран паркет) всяка с отделен вход откъм обширна тераса. Спалните разполагат с персонални сервизни помещения: малко антре с мивка и шкафове и кабинка с душ, тоалетна чиния и биде в едната.

Къщата се продава с обзавеждането и множество електроуреди. Отоплението на горния етаж е с маслени радиатори. Електрически бойлер осигурява топла вода на горния етаж. За кухненската чешма има бързо загряващ 10 литров бойлер.

В двора са разположени навеси и лятна баня (с мивка и тоалетна чиния). В градината има 24 плодни дръвчета: ябълки, круши, череши, праскови, кайсии, сливи, джанки, мушмола, орехи, лешници и др. Има също различни плодни храсти: арония, малини, годжи бери, касис, къпини без бодли, млади десертни лози и ягоди.

Напояването е от непресъхващ кладенец и нова канализационна система за отпадъчни води от къщата. Сивите води минават по дълъг канал с дренаж до втора яма в най-отдалечения край на двора и могат да се използват за поливане.

В селото се отглеждат стада с кози, така че желаещите имат на разположени екологически чисто мляко, сирене и месо.

Село Четирци е разположено в закътана котловина на 450 м надморска височина край борова гора. Къщата е на почти равни разстояния (около 200 м) от гората и река Струма. Селото се намира на пътя между Кюстендил и Благоевград, на 3 км от общинския център в с. Невестни и на 16 км от Кюстендил.

Допълнителни детайли

Квадратура 64
Стаи 3
Обзавеждане Да
Вид имот Къща

Ключови думи:

село четирци