Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Мъжки Тениски Професионална

4 weeks ago За мъжа София   29 прегледа

44 лв

  • mzki-teniski-big-0
Цена: 44 лв

 Tony BG предлага прекрасни  мъжки тениски за работа и свободното време, които лесно се съчетават с панталони, връхни дрехи и аксесоари. Предлагаме голямо разнообразие от модели, цветове и размери. Тениските се носят при всеки повод и можем да кажем, че те представляват една от най-важните дреха за нас.

 

При нас ще намерите дамски и мъжки тениски с къс или дълъг ръкав от памук и полиестер различни модели, цветове и материи

 

Пишейки за модерни тениски, трябва да обясним, че не се гледа само визията, но и качеството. Колкото по-качествена е материята, толкова по-добре.Интересно е, че все по-често се търсят тениски с щампи. Някои пък предпочитат класическите модели тениски. Те залагат на стандартната изчистена визия.По този начин тениската може да се носи, както в ежедневието, докато пазарувате , така и на работното Ви място, тъй като стилна и може да се комбинира с дънки и панталон. Въпрос на вкус е какъв цвят или шарка ще си изберете.

Естествено и тази година се залага на по-светлите цветове, като например розово, небесно синьо, зелено и бяло. Класическото черно обаче също не е демоде и е предпочитано от мнозина хора.Не оставяйте обзавеждането на летния Ви гардероб за последния момент, защото сега е момента да се снабдите с нови дрехи предлагани от Tony BG.

  • TonyBG Ви подготви новите хитове Мъжки тениски, с които ще сте стилни във всеки момент и обстоятелства Мъжката тениска е най-неразделна част от всекидневието - тя може да се комбинира с спортна и елегантна визия.

От TonyBG предлагаща стилни дрехи може да откриете всичко от което имате нужда. Разгледайте всички предлагани от ТониБГ мъжки тениски   и дамски тенискии при нужда се свържете с нас за повече информация или консултация .
https://tony.bg/product-category/myzhki-drehi/teniski/

 

Допълнителни детайли

Състояние Нов

Ключови думи:

мъжки тениски