Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Магазини под наем/продажба директно от инвеститора! Топ локация! Паркомета! Професионална

1 month ago Недвижими имоти Варна   55 прегледа

841,594 лв

  • magazini-pod-naemprodazba-direktno-ot-investitora-top-lokaciya-parkometa-big-0
  • magazini-pod-naemprodazba-direktno-ot-investitora-top-lokaciya-parkometa-big-1
  • magazini-pod-naemprodazba-direktno-ot-investitora-top-lokaciya-parkometa-big-2
Цена: 841,594 лв

Директно от инвеститора!Търговските площи са разположени на партерно ниво в жилищен комплекс 'Академика', с лесен достъп от ' Хр.Смирненски'76 , град  Варна, отделни входове. Комуникативността на локацията на комплекс 'Академика' с АКТ 16, осигурява обемен човекопоток и е привлекателна точка за всеки бизнес, нуджаещ се от лукс и удобство.
Търговските площи се състоят от две отделни търговски помещения със статут 'магазин' с лице към булеварда. Магазин 1 е с лице 35,75 м лице и площ 331,44 кв. м с продажна цена 1300 евро/кв.м., с възможност за обособяване на 8 бр. самостоятелни търговски климатизирани помещения с отделни електромери!
Магазин 2 е с лице 10 м. и площ 116,69 кв.м. с продажна цена 1300 евро/кв.м.
Обособени открити паркоместа САМО за Вашите клиенти точно пред магазините!
Отговарят на всички нормативни изисквания. Височината на таваните (светла площ) и в двете помещения е 3,20 м. Разполагат с открито (open space) пространство и самостоятелен оборудван и завършен санитарен възел.
Издават се в напълно ЗАВЪРШЕН ВИД !Изпълнени са с висококачествена алуминиева висококачестена дограма и голяма витрина от 10 мм стъкло , система за климатизация и вентилация, пожароизвестителна система, луксозни подови настилки и окачен таван с LED осветление.
При проектирането им, за максимално добро и оптимално функциониране, сме ползвали консултантски услуги на специализирана компания.

Допълнителни детайли

Квадратура 331
Стаи 1
Обзавеждане Да
Вид имот Магазин
Паркинг Да