Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Лодка за захранка с автоматична навигация, сонар (обхват 500м ) Пoмни до 8 точки Частна

4 months ago Оръжия, Лов и Риболов София   140 прегледа

659 лв

  • lodka-za-zaxranka-s-avtomaticna-navigaciya-sonar-obxvat-500m-pomni-do-8-tocki-big-0
  • lodka-za-zaxranka-s-avtomaticna-navigaciya-sonar-obxvat-500m-pomni-do-8-tocki-big-1
  • lodka-za-zaxranka-s-avtomaticna-navigaciya-sonar-obxvat-500m-pomni-do-8-tocki-big-2
Цена: 659 лв

Общи характеристики
1. Скорост: 4-6км ч.
2. Обхват: над 300 m във вода.
3. Захранване на предавателя: 36 000mAh литиево-полимерна батерия (това е най-високия клас литиеви батерии)
4. Система за задвижване: Два двигателя
5. Мощност на крушката, привличаща рибата: 1W
6. Дълбочина на сонара за откриване на риба: 1-30м
7. GPS прецизност: 5M, време за GPS ориентиране: 1-5 минути
8. Възможност за измерване на текущата географска дължина и ширина (геолокация): Да
9. Функция за измерване на разстояние: Да
10. Памет за местоположение на местоназначението: Осем точки
11. Уникалният дизайн има предимството, че гнездата могат да бъдат визуално наблюдавани и контейнера на примамката автоматично се нулира, за да работи по-гладко. Тези функции са още по-изразени след автоматична навигация.

12. Лодката за захранка се задвижва директно от два двигателя 575 с универсален шарнир. Те осъществяват безшумното управление. Подобряването на конструкцията на моторната скоростна кутия значително намалява шума по време на работа.
13. Вградените предпазители подпомагат склонноста на перките лесно да се заплитат в чужди материали. Те са подходящи за употреба в случаите, когато има водни растения и плаващи предмети върху водата, и също така удължават живота на перките.
14. За да бъде подходяща за нощна експлоатация, на лодката има поставени две навигационни светлини с различни цветове (в задната част). През нощта операторът може да разпознава посоката на лодката според различните цветове на светлинните индикатори. В същото време, за да се улесни риболовът през нощта, GPMX е оборудван с преден фар, който може да се включва и изключва дистанционно.
15. GPMX има сонар за намиране на риба и измерване на дълбочината на водата. Измерване и температурата на водата. Има и долен фар за примамване на рибата на дъното на рибата.
16. GPMX не е подходящ за използване в океани, реки (течаща водна среда) и ветрови условия.
17. Когато вали в облачни дни, навигационната функция може да отслаби или дори да спре, защото спътниковият сигнал е възпрепятстван от облаци!
Основни спецификации
Дейности: напред, назад, завийте наляво, завийте надясно, освобождаване на куката, електронен компас, водач + навигация на спътник позициониране, точност на навигацията е в диаметър на по-малко от 5 метра
Функцията GPS, функцията за навигация на Beidou, позиционирането в двоен режим, може да съхранява 8 целеви лова, автоматична примамка за риба, автоматично връщане, откриване на дълбочина на водата, измерване на на температурата, функции за намиране на риби, изкусителна светлина.
1. Общ размер: 615 × 265 × 220mm
2. Захранване: 3.7V / 10Ah литиева батерия с манганова киселина, способна да работи непрекъснато 2.5 - 3 часа след зареждане