Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

КЪЩА ЗА ГОСТИ, КРЪСТОВА ГОРА, С. БОРОВО ЕТНОМЕТЕОРА, ХОТЕЛ**! Професионална

3 months ago Недвижими имоти Пловдив   127 прегледа

24 лв

  • kshha-za-gosti-krstova-gora-s-borovo-etnometeora-xotel-big-0
  • kshha-za-gosti-krstova-gora-s-borovo-etnometeora-xotel-big-1
  • kshha-za-gosti-krstova-gora-s-borovo-etnometeora-xotel-big-2
Цена: 24 лв

ИМАМЕ ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ МНОГО ДОБРА, ЩЕ ВИ ХАРЕСА! 
ПРЕДСТАВЯНЕ НА ЧАСТТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ И РЕЛАКС:
Обща площ на къщата за гости 580 кв.м. Стаите са страхотни около от 30 кв.м. до 35 кв.м. всяка самостоятелна стая, подредени в класическия етно стил на Родопите смесено със съвременен комфорт, притежават баня, спалня, големи легла или спални, антре, портманто, тераса, интернет, тв., козметика, чисто бельо, огромни хавлии, включени в цената румсървиз от 9 до 22ч. Eжедневно почистване, включени в цената ютия, гладене, пране, сешоар, богата родопска закуска. Етнорезиденцията притежава също, етноспа център със сауна, парна баня, външни природни душове, шезлонги за слънчеви бани и чадъри ползват се по заявка и допълнително заплащане, имаме градина плочник тип чердак, където може да се почива, хапва, пийва и наблюдава грандиозна панорама към родопите, параклиси и манастири, безплатен родопски паркинг за около 8-9 коли, капацитета на къщата е около 9-12-17-20+ човека, настанени широко, без стеснения, обща площ на резиденцията 580 кв.м. На територията на резиденцията е разположена и осветена малката църквичка „Света Троица“, която е възстановена по основи на по стара такава, в която човек може да запали свещица за здраве или да проведе своя обреден ритуал, при предварителна заявка се разговаря със свещеник служебно лице за отслужване на ритуала. Също в Етно резиденцията има и вътрешен малък параклис „Свети Пантелеймон“, достъпен за ритуална свещ или молитва. Етнорезиденцията притежава старинна каменна механа за около 30 човека, удобна без стеснение, кът за приготвяне на лична храна и сервиз, консумативи, имаме и който желае регионално старинно меню, ястията на нашите предци с които се храним и ние в къщата за гости, имаме чардак на нива и меки миндери за хапване, пийване, почивка и размисъл, камина с ловен кът, етнобар с дансинг отпред, светлинни ефекти за забавление и настроение в късните часове, по поръчка осигуряваме жива национална родопска или тракийска музика с народни изпълнители, DJ (по заявка), имаме караоке, тв, интернет, не на последно място, разполагаме и с библиотека с литература от този и миналия век на български, руски и английски език. Говорим, български, английски, руски и немски език.

При нас в ЕтноМетеора**, почивна резиденция за ценителите на екологичния начин на живот. Това е мястото, то е тук, където всичко е оригинално, естествено, диво и уникално истинско, лишено от превзетата суета на eжедневието ни, тук всички сме седнали на една маса и говориме един език, езикът на природата около и вътре в нас, където е Българско! В сърцето на Родопите е сърцето на Кръстова Гора, тук близко до боговете в Родопите!

Може да се ползва конна езда в съседно селище по заявка, планинско сафари с джипове по заявка, проникване в неизследвани неоткрити за широката общественост пещери, посещение на природни феномени, скални пирамиди монаха и монахинята, посещение на скалните мостове в раьона, плаж на родопските джакузита, зимата спускане със ски и шейни, също организираме пикник сред природата с пълен сервиз, спортни занимания, разходка по 5 вида еко пътеки, спортно планинско ориентиране с бусули, спортна стрелба с лък, спортна стрелба с арбалет и родопски кондак, спортна стрелба с въздушна пушка, плаж на родопските джакузита по река Джурковска и Карамушка и водопада Гюмбюртията. Посещение на най-ниското селище 50м надморска височина в Родопите резерват с.Хамбар дере, изоставено от своите обитатели, поради незнайни причини със запазена архитектура. Посещение на най-високия връх в родопите, връх Свобода, при сезон, бране на боровинки, малини, капини, диви ягоди, манатарки, сърнели, шафран. Страхотни условия за планински велосипедизъм/маунтинбайк. Мощен интернет за фрилансъри.       

НАЕМАНЕ НА ЦЯЛАТА КЪЩА ИЛИ НА СЕКТОРИ:
- 3+1 стай за 9+2 човека за ЕДНА нощувка - цена 270 лв.; за ДВЕ нощувки - цена 480 лв.; за ТРИ нощувки - цена 665 лв.
- 4+1 стай за 12+2 човека за ЕДНА нощувка - цена 345 лв.; за ДВЕ нощувки - цена 595 лв.; за ТРИ нощувки - цена 795 лв.
- 5+1 стай за 14+2 човека за ЕДНА нощувка - цена 385 лв.; за ДВЕ нощувки - цена 685 лв.; за ТРИ нощувки - цена 885 лв.
- 5+1 стай за 17+2 човека за ЕДНА нощувка - цена 485 лв.; за ДВЕ нощувки - цена 875 лв.; за ТРИ нощувки - цена 1155 лв.  

ЗА НОЩУВКИ НА СТАИ:
- ДВОЙНА стая, самостоятелна баня, тераса, панорама, интернет, тв.,сейф,много богата закуска 32 лв. на човек.
- ТРОЙНА стая самостоятелна баня, тераса, панорама, интернет, тв., много богата закуска 28 лв.на човек.
- ЧЕТВОРНА семейна стая, самостоятелна баня, тераса, панорама, интернет, тв.,богата закуска 24 лв. на човек.  

ЛОКАЦИЯ И ДОСТЪП: 
ЕтноМетеора** е разположена в село Борово, община Лъки, в сърцето на резервата Кормисош, по пътя точно преди „Кръстова Гора” сред неповторимия покой на планината. Надморската височина при портите на еторезиденцията измерена с GPS е 1098 м. , 
Пътят до селото и до Кръстова гора е ново асфалтиран, разстоянието от София до Етнометеора е 198 км. , от Пловдив 49 км., Близо е Пампорово, Минерални бани и Хайдушки поляни. 
Пътят е чисто нов широк двулентов, по известен вече, като родопската магистрала, потдържан и опесъчен зиме, проходим много добре прз зимата, за спокоиствие на туристите, проходимостта му целогодишно е 100%, дори със задно предаване. 
За да стигнете до село Борово, е необходимо да стигнете до град Асеновград, след това поемате по пътя за Пампорово и Смолян и достигате след 8 км. до с. Бачково и Бачковския манастир, след което още 4 км. продължавате по същия път и достигате разклона на заведение „Юговското ханче”/ това е първия разклон и първото заведение след с. Бачково неможе да се обърка/, там се отбивате в ляво /има табели Кръстова гора, с. Борово/ и криволичещия но много широк и асвалтиран перфектрн път ще ви доведе право при нас в с. Борово и Кръстова гора.

Или просто въведете тези координати на ЕтноМетеора в GPSа и ще ви доведе право при нас: 
Latitude 41,8477550; Longitude 24,874116; 
надморска височина 1098 метра.

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Допълнителни детайли

Квадратура 580
Стаи > 10
Обзавеждане Да
Вид имот Къща
Паркинг Да