Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Курс по Google AdWords Реклама, Пловдив. За Вашият Успешен Бизнес! Професионална

1 month ago Училище и Курсове Пловдив   26 прегледа

-- лв

  • kurs-po-google-adwords-reklama-plovdiv-za-vasiyat-uspesen-biznes-big-0
Цена: -- лв По договаряне

Google е най-използваната търсачка в света. Ежедневно се обработват милион заявки за търсене и около 1 петабайт потребителски данни на всеки час.
Google AdWords е онлайн рекламна платформа, чрез която рекламодатели могат да създават кратки текстови реклами и банери, за да достигнат до уеб потребителите.
Показването на тези реклами се базира на търсене чрез ключови думи в Google и бисквитки, изчисляващи съответствието спрямо търсенето.
Рекламите могат да се появяват в официални сайтове и приложения, както и в партньори на Google. Тези реклами се заплащат от рекламодателите след кликване върху нея от страна на потребителя.
Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ е лидер в компютърното, езиково и професионално обучение, като ежедневно ние затвърждаваме нашите позиции в сферата на обучението с лоялност, коректност, професионализъм.
За да бъде бизнеса Ви достъпен в Интернет пространството само с един клик, то Вие се нуждаете от Google реклама. В Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ, ние ще Ви предоставим тази възможност.
Обучението ще Ви донесе умения и знания, нужни за да бъде Вашия онлайн бизнес известен, лесно откриваем, с интересна и привличаща реклама.
Обучението по „Google реклама“ включва:
– Същност на Google рекламата;
– Ключови думи – същност, използване, позволени и забранени ключови думи;
– Видове реклами;
– Правила за създаване;
– Remarketing.
Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ Ви осигурява възможност за групови и индивидуални обучения, сутрешни, дневни и вечерни обучения, курсове през делничните дни и уикенда, възможност за разсрочено плащане. След приключване на обучението, Вие ще сте притежател и на законен сертификат.

За повече информация, заповядайте на:
Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ

гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов 15
тел.: 0895622474; 0887388566; 032/627762

mail: / сайт: http://alfabet.bg