Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Курс по C++ Програмиране, Пловдив. Ефективност и Професионализъм. Професионална

1 month ago Училище и Курсове Пловдив   38 прегледа

-- лв

  • kurs-po-c-programirane-plovdiv-efektivnost-i-profesionalizm-big-0
Цена: -- лв По договаряне

С++ е един от най-популярните езици за програмиране. Създаден е да поддържа множество стилове на програмиране. С++ е разширение на езика С и е базиран на него, но е обогатен с допълнителни възможности. В този език на програмиране са добавени класове, виртуални функции, шаблони, обработка на изключения, вградени са оператори за работа с динамична памет.
Огромна част от прилаганите програми на операционните системи, както и самите операционни системи са написани на С++. Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ Ви предоставя възможността да изучите тънкостите за работа с С++ с нашия курс по „С++ програмиране“.

Вече 19г. Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ е лидер в езиковите, професионални и компютърни обучения. Всекидневно ние затвърждаваме своите лидерски позиции с трудолюбие, професионализъм и коректност.
Ние предоставяме на нашите курсисти различни варианти на обучение, гъвкав график на занятията, екип от професионалисти, преподаватели с доказан опит, ефективни системи на работа, индивидуален подход към всеки курсист, учебни материали, възможност за плащане на вноски без оскъпяване.
Завършването на курс „С++ програмиране“ ще Ви донесе легитимен сертификат, който ще Ви послужи при кандидатура за длъжност, ще Ви донесе конкурентни предимства, ще Ви направи ценен кадър на пазара на труда и самочувствие, че притежавате уменията и знанията за определена позиция.

За повече информация и записване, заповядайте на:
Училище АЛФАБЕТ - ПЛОВДИВ

гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов 15
тел.: 0895622474; 0887388566; 032/627762

mail: / сайт: http://alfabet.bg