Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

КУРС ПО РУСКИ ЕЗИК ПЛОВДИВ. ИЗГОДНО СЕГА! Професионална

1 month ago Училище и Курсове Пловдив   19 прегледа

-- лв

  • kurs-po-ruski-ezik-plovdiv-izgodno-sega-big-0
Цена: -- лв По договаряне

Вие се нуждаете от обучение по Руски език? Търсите перфектните условия, а именно да бъдете обучавани от опитни преподаватели в удобно за Вас време и график, и то на изгодна цена?!

Училище BRITISH CENTER - PLOVDIV е водеща фирма в сферата на чуждо-езиковото, компютърното и професионалното обучение. Вече повече от 13 години, обучаваме хора от всички възрастови групи с различни потребности и желания.
За да постигнем оптимални резултати се стараем да отговаряме на всички Ваши изисквания, като постоянно се усъвършенстваме, и повишаваме качеството си на работа!

Обучението по Руски език се провежда по актуалната система “Поехали”, ново издание/ А1 – А2 / и “Дорога в Россию” / В1 – В2 / в три нива, като всяко е с продължителност 80 учебни часа. Голямо предимство на системата е, че не само запознава курсистите с руския език, но и с руската култура. Всеки урок представя различна страна на традициите, културата, изкуството и начина на живот на руснаците. Осигуряваме Ви постепенно овладяване на езика и трайно усвояване на четири компонента: говорене, слушане, четене и писане.

 

Изберете сами формата на обучение и графика:

- В малка група от 4 до 8 курсиста

- Индивидуално

И в двата случая се съобразяваме изцяло с Вашето свободно време и график. Именно заради това сформираме сутрешни, дневни и вечерни групи през цялата седмица, включително и през почивните дни.

Приятна атмосфера в модернизирани учебни зали. Безплатни учебните материали

(учебник и учебна тетрадка).

Разсрочено плащане, което не променя цената на курса, както и различни отстъпки!

И не на последно място – коректно отношение!

Училище BRITISH CENTER - PLOVDIV

Пловдив, ул. Княз Александър Първи 54, ет. 2.
тел.: 0895622472; 0893644955; 032/622811
mail: / сайт: http://british-academic.com