Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Курс по Румънски Език от Maxima Center Пловдив. Професионална

3 months ago Училище и Курсове Пловдив   53 прегледа

-- лв

  • kurs-po-rumnski-ezik-ot-maxima-center-plovdiv-big-0
Цена: -- лв По договаряне

Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV предлага курс по Румънски език в 5 нива: A1, А2, В1, В2, C1, всяко с продължителност 80 учебни часа.
При нас имате възможността да учите Румънски език в приятна атмосфера, с високо квалифицирани преподаватели – филолози, с индивидуален подход към всеки от Вас!Качествено обучение по оригинална система!
Нашият курс по Румънски език e ориентиран към развиване на всички езикови умения – слушане, четене, писане, говорене с цел разбиране, писмено и устно изразяване, комуникация и свободен разговор, лексикална и граматическа подготовка.
За успеха в изучаването на един език е много важно – желанието и постоянството. Преподавателите в нашия курс по Румънски език са на изключително високо професионално ниво, доказали се във времето.
Ние от Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV се развиваме и усъвършенстваме, така че да работим във Ваша полза. Работим в съвременна и модерна материална база с отлично и коректно отношение за всеки от Вас.
Курса се провежда в малки групи от 4-6 курсиста. Компютърните ни зали са разположени в центъра на града – за по-голямо удобство. Предлагаме различни групи, в зависимост от вашето свободно време: дневни, вечерни, съботно-неделни.
Свържете се с нас за да се осведомите за предстоящите дати за старт и да си осигурите място в предпочитания график!
Предлагаме и индивидуално обучение, по график изцяло съобразен с Вас.
След успешно приключване на курса се издава сертификат по образец на МОН.

Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV
гр. Пловдив, бул. "Цар Борис III Обединител" 140
На самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара
тел.: 0878477455; 0895622473; 032/260655
mail: / сайт: http://center-maxima.com