Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Курс по Екскурзоводско Обслужване, Пловдив. Екскурзоводство и Туроператор. Професионална

3 months ago Училище и Курсове Пловдив   52 прегледа

-- лв

  • kurs-po-ekskurzovodsko-obsluzvane-plovdiv-ekskurzovodstvo-i-turoperator-big-0
Цена: -- лв По договаряне

Основната идея на този курс е обучаващите се да придобият базови и специфични, теоретически и практически умения по специалността „Екскурзоводско обслужване”.
Курсът е разработен за хора, които желаят да се докоснат до тънкостите в екскурзоводството. Програмата включва съчетаването на теоретичните знания с практическите умения и гаратира обучение в интересна и професионална среда.
Курсът се води от високо квалифицирани преподаватели с опит в туроператорството и екскурзоводството. Обучението включва 45 часа теоретическа подготовка и 45 часа практически занятия.
Практическата подготовка, провеждаща се под формата на екскурзии по различни дестинации, е изключително полезна предвид възможността за обучение в реална среда.
Теорията дава възможност да се придобият познания в сферата на масовия туризъм, основната терминология, логистиката и психологическите похвати, използващи се при анализирането на отделни ситуации.
Практическата подготовка включва 5 организирани екскурзии, които обхващат различни по тематика дестинации, където основните аспекти залягат върху придобиването на опит и квалификация в исторически, културен и психологически аспект.
Всеки успешно завършил обучението, получава Удостоверение за професионално обучение по професия „Екскурзовод”, което свидетелства за придобитите умения и познания.
Изпитната част на този курс се състои от полагане на писмен тест и провеждане под формата на екскурзия, като курсистът ще бъде в ролята на екскурзовод.

Училище MAXIMA CENTER – PLOVDIV
гр. Пловдив, бул. "Цар Борис III Обединител" 140
На самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара
тел.: 0878477455; 0895622473; 032/260655
mail: / сайт: http://center-maxima.com