Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

КУРС ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК В УЧИЛИЩЕ АЛФАБЕТ ПЛОВДИВ. КАЧЕСТВEНО ОБУЧЕНИЕ, ИЗГОДНИ УСЛОВИЯ! Професионална

2 weeks ago Училище и Курсове Пловдив   10 прегледа

-- лв

  • kurs-po-grcki-ezik-v-ucilishhe-alfabet-plovdiv-kacestveno-obucenie-izgodni-usloviya-big-0
Цена: -- лв По договаряне

Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ, Випредлага специализирано обучение по ГРЪЦКИ език за начинаещи и напреднали от І – ІV ниво в 85 yчебни часа/1 уч.ч е 45 минути/.
Искаш ли да говориш езика на Омир? Искаш ли да се потопиш в древността...
Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ, е правилния избор!.

Използва се оригинален учебник и учебна тетрадка, аудио записи(CD иDVD), както и допълнителни материали подбрани според нуждите и интересите на курсистите с цел по-бързото им приобщаване към езика и преодоляване на езиковата бариера при разговорВисокият стандарт в обучението ни е осигурен от квалифицираните ни преподаватели и съвременна учебна база.

Работи се по системата Новогръцки за начинаещи – изцяло съобразена със съвременните постижения на методиката по чуждоезиково обучение. В учебния процес наблягаме както на говорните умения, така и на граматическите занятия и писменото владеене на езика. Възпроизвеждат се реални ситуации с диалози и разговор в групи, развиващи способността да се общува свободно. Броят на курсистите в група е от 5-8 човека, което позволява добра индивидуална работа с всеки един курсист!

Предлагаме и индивидуално обучение, организирано съобразно изготвен за Вас график, оптимално съобразен с Вашите възможности и потребности. При индивидуалното обучение ще получите познания и за използваната терминология от сферата на професионалната Ви реализация.
След всяко завършено ниво на обучение, центърът издава заверено легитимно удостоверение за придобитите знания,съгласно МОН.
Чуждият език отваря вратичка към света, а всяко допълнително знание Ви прави по-свободен!

 

За информация и записване в Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ,:
Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ,

тел.; 089 562 2474; 088 738 8566, 032/62-77-62

mail: alfabetcenter@abv.bg сайт: www.alfabet.bg
Ние сме в гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов 15