Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Курс по Графичен дизайн с Adobe Illustrator, Пловдив. Направете Illustrator ваш Съюзник! Професионална

1 month ago Училище и Курсове Пловдив   25 прегледа

-- лв

  • kurs-po-graficen-dizain-s-adobe-illustrator-plovdiv-napravete-illustrator-vas-syuznik-big-0
Цена: -- лв По договаряне

Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ Ви предлага обучение по Adobe Illustrator, с продължителност от 60 уч.ч. за ниво.
Целта ни е курсът по Adobe Illustrator да ви запознае с един от най-добрите и мощни софтуери за графичен дизайн на пазара и да ви покаже (научи) как да направите Illustrator ваш съюзник.
ИНТЕРФЕЙС. Как да се ориентирате в работното пространство. Как сами да настройвате работната площ според собствените си предпочитания и стил на работа. Какво представляват различните менюта, панели, инструменти и как да ги използвате ефективно.
ИНСТРУМЕНТИ И ЕФЕКТИ. Защо Pen Тool всъщност не е никак страшен и как да се справите с него. Кои са важните параметри при създаване на документи с различно предназначение. Как се прилагат различни ефекти, с които си спестяваме часове рисуване
РИСУВАНЕ И ЧЕРТАНЕ. Кога и защо да използвате вектор вместо растер. Как да създавате собствени илюстрации чрез инструментите за рисуване и чертане. Как бързо и лесно да редактирате прости и сложни геометрични форми. Как сами да създавате собствени десени, четки и щрихи.
ЦВЕТОВЕ, ДЕСЕНИ, ЧЕТКИ, ЩРИХИ. Как лесно могат да се управляват цветовете и как да спестите време при замяна на цвят, без значение на колко места присъства в документа.
РАБОТА С ТЕКСТ. Кое е най-важното в работата с текст и защо не е никак сложно да се форматират множество текстови обекти наведнъж.
РАБОТА С ВЕКТОРИ И РАСТЕР. Може ли векторна програма да обработва снимки без необходимост от допълнителна програма за растерна обработка. Как се работи с една от най-важните функционалности на Illustrator - превръщането на снимки във векторни изображения.
Възможно ли е програма за
двумерна графика да генерира фигури в триизмерен вид и др.

Училище АЛФАБЕТ – ПЛОВДИВ
гр. Пловдив, ул. Цанко Дюстабанов 15
тел.: 0895622474; 0887388566; 032/627762
mail:
/ сайт: http://alfabet.bg