Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Курс за Професия Екскурзовод, Пловдив. Перспектива и Развитие. Професионална

3 months ago Училище и Курсове Пловдив   49 прегледа

-- лв

  • kurs-za-profesiya-ekskurzovod-plovdiv-perspektiva-i-razvitie-big-0
Цена: -- лв По договаряне

Професия "Екскурзовод" е професия с отлични перспективи за работа и развитие, както в България, така и по света.
Обучението по Eкскурзоводство в Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV Ви дава възможност да придобиете необходимите знания и практически умения за упражняване на професията, както и да придобиете Легитимен международен сертификат, който Ви отваря врати за работа по целия свят.
След завършване на обучението, курсистите могат да работят в турагенции, хотели, туристически комплекси, различни туристически обекти като музеи, национални забележителности, като гидове или екскурзоводи на свободна практика.

Обучението се провежда от специално обучени преподаватели-лектори, с дългогодишен опит във воденето на обучения в сферата на туризма и културното наследство.
След завършване на курс за Екскурзоводи, обучаваните имат възможност да положат държавен изпит по регламента, упоменат в ЗПОО на МОН и да получат държавно удостоверение (за курс "Екскурзовод - Базов") или свидетелство по образец на МОН (за курс "Екскурзовод - ІІІ-та степен" Мастър програма).
Разликата в двата курса и в дипломите, издавани в края на обучението е в степента на квалификация.
Държавното удостоверение, издавано за част от професията е по-ниска степен на квалификация в специалността и отразява придобиване на компетенции за професионално обучение, докато ІІІ-та степен на професионална квалификация, с която се добива Държавно свидетелство е най-висока степен по специалността, обхваща цялата професия с принадлежащите й модули и има по-висока стойност пред институциите в Европа и света.
Като държава членка на ЕС, държавните дипломи имат валидност в Европейския блок и са признати в голяма част от държавите по света.

За повече информация и записване, заповядайте при Нас:
Училище CAMBRIDGE CENTER - PLOVDIV

гр.Пловдив, бул. Пролет 2
тел.: 0895622475; 0878677344; 032/632093
mail: / сайт: http://cambridge-centre.eu