Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Курсове по Фотография - за Любители и Напреднали или Майсторски Клас, Стара Загора. Професионална

1 month ago Училище и Курсове Стара Загора   36 прегледа

-- лв

  • kursove-po-fotografiya-za-lyubiteli-i-naprednali-ili-maistorski-klas-stara-zagora-big-0
Цена: -- лв

Ако желаете да превърнете хобито си в креативна, забавна и творческа професия или просто искате да сбъднете своя мечта, то сега Училище INTER ALLIANCE SCHOOL – STARA ZAGORA Ви предоставя тази възможност.

 

Ще се запознаете и с предметна, архитектурна, сценична, научна, спортна и рекламна фотография. И тук всяко знание ще бъде възнаградено с много практически задачи. Ще снимате, както в професионалнo фотографскo студиo, така и на открито.

Ще се научите как да обработвате фотографиите си със специализиран компютърен софтуер.

Ще изучавате портретна, репортажна, битова, журналистическа и черно-бяла фотография. Ще се запознаете с различни видове перспективи и начините, по които светлината влияе върху самото заснемане. Всяка теоретична част е съпътствана и с практика, като за целта се изпълняват различни тематични проекти.

Обучението по Фотография е подходящо за всеки, който желае да стартира успешен собствен бизнес или да се реализира на свободна практика като ценен и добре платен фотограф.

 

Фотография – Майсторски Клас е обучението, през което всеки любител, занимаващ се сериозно с фотография или напреднал, трябва да премине за да изучи всички тънкости, методи, похвати на фотографията на професионално ниво.

Обучението по Фотография – Майсторски Клас включва по-задълбочени знания за теорията и практиката на композиция и осветление и подходи на работа.

 

За връзка с нас, заповядайте на:

Училище INTER ALLIANCE SCHOOL – STARA ZAGORA

Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 96, 

Намираме се точно на етажа над Сладкарница Неделя, 

на площада пред общината. 

тел.: 0895622470; 0878944555; 042/605363 

mail: / сайт: http://www.interalliance.bg