Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Изстреляйте вашия бизнес и сайт в небесата с услугата SEO Oптимизация! Частна

2 months ago Услуги, Сервиз и Бизнес София   43 прегледа

99 лв

  • izstrelyaite-vasiya-biznes-i-sait-v-nebesata-s-uslugata-seo-optimizaciya-big-0
Цена: 99 лв

SEO Oптимизацията от a2hosting.eu/bg/ще направи така, че вашият онлайн бизнес да започне да се класира в топ резултатите на важните за него ключови думи и фрази, което от своя страна ще доведе до вас главно такива потребители, които се интересуват от бизнеса ви, тоест потенциални клиенти.
Оптимизацията на сайтове за търсещи машини е комплексна услуга с много дългосрочен ефект. SEO Oптимизация е една изключително добра инвестиция, с много висок процент на възвръщаемост.
Смачквйте конкуренцията!
Задавали ли сте си въпроса, защо конкурентите ви се справят толкова по-добре от вас? Съвсем простичко е - SEO е точно това, което би могло да ви изстреля на върха или пък не, ако не сте от тези, силно устремени бизнесмени, които се осмеляват да се впуснат в това определящо успеха начинание.
Всяка една услуга и процес имат дадени етапи през които преминават, за да се изпълнят както трябва и да донесат търсените резултати. Ето какво включва дългосрочната SEO Oптимизация:

1. Пълен SEO одит и анализ на сайта

Той при нас се състои от следните части:
- Достъпност и индексация;
- Структура на сайта (on-site фактори);
- Структура на страниците (on-page фактори)
- Външни условия (off-page фактори);
2. Дефиниране на цели, изготвяне и изпълнение на план (стратегия)

- Въвеждане в ред на всички онсайт и онпейдж фактори.
- Анализ и изготвяне на семантично ядро от правилните ключови думи и фрази.
- Разбработка на стратегия за оптимизация на вашия онлайн проект.
- Съдържание – текстове, стратегия и анализи.
- Маркетинг – използване на всякакви фактори, методи и инструменти, които ще помогнат за популяризирането на вашето съдържание (услуга, продукт) пред целевата ви аудитория.
- Брандинг – онлайн дейности за популяризиране и утвърждаване на вашата марка. - Социални мрежи – като част от маркетинга и за директна комуникация с клиентите ви.
3. Линк билдинг

Изграждане на правилни и натурални връзки към важните страници в сайта ви, от силни и релевантни източници. Следене и изграждане на богат, силен, правилен и разнообразен линк и анкър профил.
4. Оптимизация по местоположение (Local optimization)

Вече почти навсякъде търсенето през мобилни устройства надвишава това от настолни компютри. Потребителите стават все по-"глезени" и претенциозни. Те искат лесно да намират продукти и услуги, които се намират във физическа близост до тяхното местоположение. Ето това е главната роля на локалната оптимизация. Открийте най-добрите, близо до вас.
5. Експерименти

Те са неминуема част от арсенала на успешната SEO кампания. Така наречените A/B тестове помагат да се намери и достигне максималният потенциал на проекта.
6. Анализи, измервания и мониторинг

Абсолютно задължителни, за да видим как се справяме, движим ли се в правилната посока и какво трябва да оправим, за да достигнем до максимален брой потенциални клиенти.
Изброените етапи от процеса на SEO оптимизация създават един завършен и динамичен кръг, който след като бъде обходен, е добре да се започне отново, от самото начало. Вече въоръжени със солидни данни, които да ни помогнат за още по-добри резултати...

Какво прави seo оптимизаторът

Изготвя правилна структура и технически спецификации (onpage и onsite оптимизация)
Изгражда семантично ядро от ключови думи и фрази
Пише правилни Заглавни и Описателни мета тагове
Изследва всяка евентуална таргет група
Изработва и изпълнява маркетингова стратегия за достигане до всяка една таргет група
Подбира публикации за определени медии
Увеличаване на видимостта на сайта по различни ключови думи и фрази в търсачките
Проверка на позициите на ключовите думи
Обогатяване на страниците на база семантичното ядро
Подобряване ползваемостта на сайта и потребителското поведение
Линк билдинг
Шпиониране на конкурентите
Набиране на цитирания на бранда
Мониторинг за лоши линкове и отстраняването им
Увеличаване на търсенето по бранд
Увеличаване на конверсиите
Стратегия за съдържание
Оптимизиране на съдържанието
Тестове и подобрения
Анализ на резултатите

Има трилиони сайтове, които тънат в безизвестност. Искате ли и вашият да е един от всичките, или желаете бизнесът ви да стане популярен, а сайтът ви да продава непрестанно?
Изстреляйте вашия бизнес в небесата - с нашите SEO услуги! Бъдете от малцината, взели правилно решение за оптимизиране на вашите сайтове!

ПРЕДЛАГАМЕ ЯСЕН И СТЕГНАТ ПРОЦЕС НА SEO OПТИМИЗАЦИЯ
След обширен разговор по лично съобщение, email, телефон или в нашата система за обслужване на клиенти, уточняваме техническото задание изпращаме оферта, уточняваме домейна и ключовите думи, след което стартираме работния процес. Прилагаме концепция на индексиране за сайта, продажби, цел на изпълнение и данни за желаните реализации и оптимизция. Всичко е фокусирано върху увеличаване на видимостта на сайта и ефикасността му. Правилният линк билдинг се характеризира с думите: силни сайтове, релевантност и разнообразие. Тоест, ако успявате да получите натурален и смислово близък линк от силен сайт, който е във вашата ниша, то от там биха могли да дойдат потребители, които може да се заинтересоват от това, което предлагате. Факторите за добра СЕО оптимизация са много и не биха могли да се опишат в няколко думи. Ние ще направим сайтът ви 100% готов за оптимизиране. И ще ви осигуряваме обратна връзка за напредъка на проекта.