Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Арум Пан хранителна добавка Професионална

4 months ago Услуги, Сервиз и Бизнес София   109 прегледа

17.99 лв

  • arum-pan-xranitelna-dobavka-big-0
Цена: 17.99 лв

Хранителна добавка и мощен имуностимулант с високо съдържание на лектини, които се добиват от някои растения. Приемайки лектини от Арум, под формата на продукта АРУМ -ПАН, вие категорично помагате на своя организъм да се защити от вируси!


СЪДЪРЖА ЛЕКТИНИ КОИТО АГЛУТИНИРАТ ВИРУЛЕНТНИ АГЕНТИ ОТ ОКОЛНАТА СРЕДА.
МАКСИМАЛНА ДОЗА ЗА ВЪЗРАСТЕН /зависи от теглото,например жена-57кг- 4мл,мъж 95кг- 6мл /- 4-6 мл ДНЕВНО
МАКСИМУМ 7-8 дни
+БОНУС: ЕДНА опаковка Контравирал -билкова хранителна добавка за здраво гърло и синуси.

1.Изследвания след 1995 година в световен мащаб, показват ,че коронавирусите,както и други ОБВИТИ, enveloped /например на сезонният грип/ вируси са чуствителни на атака от маноза – свързващи ЛЕКТИНИ. Този тип вещества/MBL/ нормално съществуват и в човешкото тяло, като елементи от вроденият имунитет, но понякога са ,макар и рядко, в недостатъчни количества. ЛЕКТИНИ от този тип има и в някои растения. Това за първи път е доказано след 2005 година в изследванията на белгийски и холандски учени. Установено е че лектини се съдържат и в представители на Българската флора. Фармакологичните изследвания показват, че манозо-свързващи лектини присъстват в 8-9 пъти по-високи концентрации в български лечебни растения от таксон AROIDES . Те имат сериозен потенциал да бъдът използвани успешно срещу вирусни заболявания разчитайки на тяхната способност да аглутинират вируси . Този процес на аглутинация на вируси довежда до намаляване на техният ТИТЪР или концентарция. Намалявайки титъра на вируса, инфекцията би протичала по-леко, организмът по- безпроблемно би преодолявал периода до момента на образуване на антитела,което е окончателното решение.
2.По данни от дисертационният труд на д-р Кочмаров, растителни екстракти от видове растения от род ARUM, притежават ИНХИБИРАЩ ефект върху металпротеиназите /MMP/ ин витро, като в използваните концентрации липсва цитотоксичност.
Съвременни научни данни показват, че растителните лектини притежават този ефект и in vivo.
Установено е, че при вирулентна атака върху БЕЛОДРОБНАТА ТЪКАН , количеството на металопротеиназите в нея се повишава до патологични нива, което е един от патологичните пътища за НАРУШАВАНЕТО НА НЕЙНИЯТ ИНТЕГРИТЕТ /цялост/ за сметка на лизиране на екстрацелуларният матрикс /ECM/, като това води ДО СЕРИОЗНИ УВРЕЖДАНИЯ НА БЕЛИЯТ ДРОБ.
ИНХИБИРАНЕТО НА МЕТАЛОПРОТЕИНАЗИТЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ТОЗИ ПРОЦЕС.
Приемайки лектини от Арум, под формата на продукта АРУМ -ПАН. вие КАТЕГОРИЧНО ПОМАГАТЕ на своя организъм РАЗЧИТАЙКИ НА ДВАТА ОПИСАНИ МЕХАНИЗМА НА ДЕЙСТВИЕ НА ЛЕКТИНИТЕ ОТ АРУМ.
ЗАБЕЛЕЖКА:
НАШИТЕ ПРОУЧВАНИЯ СА В КОНТЕКСТА НА ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ НА ЛЕКТИНИ С ОБВИТИ ВИРУСИ. ТАКИВА СА ВИРУСИТЕ НА ГРИП "А " и "В", КАКТО И КОРОНАВИРУСИТЕ И ДРУГИ.
ИЗВЪН НАШЕТО ПРОУЧВАНЕ СА ВЪЗМОЖНИТЕ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ НА ЛЕКТИНИТЕ С НЕОБВИТИ ВИРУСИ, КАКВИТО НАПРИМЕР СА RHINOVIRUS -ПРИЧИНИТЕЛ НА ОБИКНОВЕНА ХРЕМА.
МОЖЕТЕ И ВИЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ КАТО ЗАДАДЕТЕ В GOOGLE ; LECTIN +CORONAVIRUS или LECTIN+ ENVELOPED VIRUS.
За да избегнем недоразумения и тълкуване дали сме атакувани от необвити или обвити вирулентни агенти
/така например в САЩ 2016 година по данни на американски изследователи около 70% от настинките са се дължали на РИНОВИРУСИ и 30% на КОРОНАВИРУСИ./

АРУМ ПАН БЕЗПРОБЛЕМНО МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА С Контравирал.
Упътване ; най -добре е да се приемат с един час разлика.. 3-4 пъти дневно. по 1 мл разтворени във вода.

NB! Нашата хипотеза е че: Вероятно коронавирусната инфекция създава най-много проблеми на хора с ниски нива на MBL-lectins , лектини които са компонент от арсенала на вроденият хуморален имунитет. Вероятно при тях са и по-тежките проблеми.

По литературни данни, 1-2% от населението има сравнително по-ниски нива на MBL /mannnose -binding lectins/.
Продуктът не е регистриран по закона за лекарствените продукти.
Продуктът е със статут хранителна добавка.
Използването е въпрос на доверие в създателите на НЕУРОПАН ; Кочмаров-Бенбасат и Панацея2001.
ДРУГИ ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ ПОЛЕЗНИ ПРИ ВИРУСНИ РЕСПИРАТОРНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ
1.Съдържащи Лектини;
-корен от коприва -приема се студен извлек или капки от водно-алкохолен извлвк.
- пресен сок от ПРАЗ /Alium porrum/ по 100-200 мл дневно, ЧЕСЪНЪТ НЕ ДЕЙСТВА НА КОРОНАВИРУСИТЕ.
- сироп от цвят на БЪЗ.
2.Съдържащи етерични масла ;
- чай ,запарка от стрък РАВНЕЦ
-чай запарка от корени на джинджифил /не се препоръчват капсули и таблетки,защото етеричното масло обикновено е "изветряло"/
3.Природни продукти съдържащи други полезни в-ва ;
- Стрък Пелин - да се редува чай и студен извлек.
- Стрък Великденче/ Veronica officinali/.да се редува чай и студен извлек.
-Сладък корен- да се редува чай и студен извлек.
-Хининова кора- чай,запарка. Ако нямаte кора ,може да се използва и ХИНИН за приготвяне на безалкохолни тонизиращи напитки под формата на прах/доста горчив за съжаление/, или в дозирани форми /капсули/за домашно приготвяне на тонизиращи напитки. Дозата за един литър,обикновено е разфасована в една капсула. Напълно е възможно да се изпиват 2- до 3 капсули на ден,което отговартя на 2-3 литра тонизираща напитка,ако самата напитка ви е горчива.
4. Индуктори на ИНТЕРФЕРОН
- студен екстракт от жиловлек -Plantago sp.
- Azithromycin - само по лекарско предписание,антибиотик.
ВНИМАНИЕ !!!
С БЕЗПОКОЙСТВО НАБЛЮДАВАМЕ , ЧЕ НА ПАЗАРА СЕ ПОЯВЯВАТ ТЪРГОВЦИ И ПСЕВДО-СПЕЦИАЛИСТИ,КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ИНФОРМАЦИЯТА ПОДАДЕНА ОТ НАС, ЕДИНСТВЕНО И САМО С ИДЕАЛНА И ОБРАЗОВАТЕЛНА ЦЕЛ, А ИМЕННО СПИСЪКА НА ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ ПОЛЕЗНИ ПРИ ВИРУСНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ,КОИТО ПРЕДЛАГАТ С КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ ПРОДУКТИ ОТ СМЕСИ ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ, ИЛИ ЧАСТ ОТ ТЯХ.
НИЕ ДЕКЛАРИРАМЕ ,ЧЕ НЯМА НАУЧНИ ДАННИ ,ЧЕ СМЕСЕНИ ТЕЗИ ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ СА БЕЗВРЕДНИ И ПРИЛОЖИМИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ВИРУСНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.
НИЕ НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЕВЕНТУАЛНИ УВРЕЖДАНИЯ ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ПРИЕМАНЕ НА СМЕСИ ОТ ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ ИЛИ ТЕХНИТЕ ЕКСТРАКТИ ,ПОСОЧЕНИ В НАШИЯТ СПИСЪК