Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Анти-ейдж козметика за мъже от Мy Flame Професионална

1 month ago Услуги, Сервиз и Бизнес София   25 прегледа

-- лв

  • anti-eidz-kozmetika-za-mze-ot-my-flame-big-0
  • anti-eidz-kozmetika-za-mze-ot-my-flame-big-1
Цена: -- лв По договаряне

My Flame предлага богата гама от Анти-ейдж козметика за мъже. Представените продукти на Анти-ейдж козметика за мъже са на доказани висококачествени козметични фирми, вдъхновени от естетичната медицина. С иновативни противостареещи решения за всички типове кожа. Високо концентрирани формули, еквивалентни на мезо-инжекциите и активни съставки, в основата на които е заложена хиалуронова киселина. Технологии, които ефективно третират нуждите на вашата кожата – хидратация, уплътняване, повдигане, изглаждане, дълбоко подхранване, възстановяване, регенерация, защита, възвръщане на блясък, еластичност и жизненост.

Анти-ейдж козметиката за мъже е една невероятна грижа с видим резултат, още след първите дни! Ние предлагаме Всичко, от което се нуждае вашата кожа, Вие избирате! Разгледайте и останалите ни продукти от категория козметика – грижа за лицето и тялото.

В случай, че се колебаете, екипът на My Flame е на Ваше разположение да Ви консултира и помогне да направите най-добрия избор на продукти!

 https://www.myflamee.com/produkt-kategoriya/kozmetika/козметика-за-мъже/анти-ейдж-козметика/

https://www.myflamee.com/produkt-kategoriya/kozmetika/козметика-за-мъже/