Вход за по-бърз достъп до най-добрите оферти. Кликни тук ако нямаш акаунт.

Английски език групово обучение НИВО А1 120 учебни часа Професионална

3 weeks ago Училище и Курсове Варна   33 прегледа

480 лв

  • angliiski-ezik-grupovo-obucenie-nivo-a1-120-ucebni-casa-big-0
Цена: 480 лв

 

Езиков център Асториа Груп организира групово обучение по английски език ниво А1. Обучението включва 120 учебни часа, през които се покрива цялото езиково ниво А1 по общата европейска езикова рамка. На края на курса се полага изпит и се издава сертификат за покритото ниво на съответния език. Вижте повече информация за стартиращите групи по Английски език тук: https://astoria-academy.com/angliiski-ezik/

Продължителност:36 посещения

Пакет 120 учебни часа

График: понеделник и четвъртък 19.00 – 21.00

Цена: 480 лева               

Какво включват обученията?

Пакетът от 120 учебни часа включва:  

108 уч. часа присъствено лекционно обучение: 18 лекции по 6 уч.ч или 12 лекции по 4,5 уч.ч

16 седмичен достъп до онлайн практически упражнения по четири компонента – слушане с разбиране, четене с разбиране, граматика и упражнение по метода Watch and Learn ( достъп до адаптирана срямо нивото видеотека с интерактивни упражнения )
12 уч. часа тестове за самооценка. Обучението включва упражнения, лексика, ролеви игри и усвояване на четирите основни умения при изучаване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Обучението е съобразено с изискванията на Общо-европейската езикова рамка.

За повече информация и записване може да заповядате на адрес гр. Варна, ул. Мусала 1  или да ни потърсите на телефон 0890320053. Търсите онлайн курс по Английски език за начинаещи – свържете се с нас. Курсове по английски език от Езиков Център Асториа Груп.